Βίδες στο Φούρνο |
ΥΛΙΚΑ Στρώνουμε λίγα μακαρόνια ώστε να καλυφθεί ο πάτος του ταψιού μας. Ρίχνουμε τα ψιλοκομμένα μας υλικά παντού στο ταψί και καλύπτουμε με τα υπόλοιπα μακαρόνια. Σε ένα μπολ χτυπάμε το αυγό. Αφού χτυπηθεί καλά ρίχνουμε το γάλα και το γιαούρτι. Ο χυλός αυτός περιχύνεται πάνω στα μακαρόνια. Στρώνουμε φέτες κασέρι παντού ώστε να καλυφθούν όλα τα μακαρόνια. Προσοχή καλύψτε καλά όλα τα μακαρόνια γιατί όσα μείνουν ακάλυπτα ξεραίνονται και δε μπορούν να φαγωθούν. Τα ψήνουμε για μισή ώρα στο πάνω κάτω. Τρώγονται ζεστά! |