Σοκολατάκια με αμύγδαλο - φουντούκι - δαμάσκηνο |
Μιαμ Μιαμ... -
Γλυκά
|
Υλικά
αμύγδαλα άψητα φουντούκια δαμάσκηνα αποξηραμένα κουβερτούρα και βιτάμ (για επικάλυψη)
Εκτέλεση
Λιώνουμε την κουβερτούρα (μπεν μαρί) με 3 ? 4 κουταλιές βιτάμ. Τα βουτάμε στην κουβερτούρα και τα αφήνουμε στη λαδόκολλα για να στεγνώσει η σοκολάτα επικάλυψής τους. Τα αποξηραμένα δαμάσκηνα μπορούν να γεμιστούν με φουντούκι ή καρύδι και μετά να τα επικαλύψουμε με σοκολάτα.
|